Usta: Ben de aday olabilirim

Siyaset (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 13.04.2024 - 23:30, Güncelleme: 13.04.2024 - 23:33
 

Usta: Ben de aday olabilirim

İYİ Parti Grupbaşkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta TV 100 ekranlarında yaptığı açıklamada genel başkanlığa aday olabileceğini söyledi.
Genel Başkan Meral Akşener'in 27 Nisan da yapılacak olan kurultayda aday olmayacağını düşündüğünü belirten Usta; "Sayın Genel Başkanımız bu seçimler öncesinde kendisini bağlayan bir açıklama yaparak sorumluluğu üzerine aldığını kamuoyu önünde açıkladı. Bu saatten sonra geri adım atacağını sanmıyorum. Genel Başkan Adayı olmaması gerektiğini de düşünüyorum." dedi. Partilerinde büyük bir kadro hareketi sağlandığı takdirde tekrar ayağa kalkacağını söyleyen Usta; "Merkeze oturan bir parti olma yolunda kuracağımız güçlü bir kadro hareketi bunu başaracak güçtedir. Bizim önemli kadrolarımız var. Bu birliktelik şahsım üzerinde bir mutabakat sağlar ise ben de aday olabilirim. Siyaset bir ekip işi. Bunu kim Genel Başkan olursa olsun sağlamak zorunda aksi olursa partimiz aşağı çekilir. Güçlü bir kadro hareketi ise partimizi iktidara getirir." diye konuştu.
İYİ Parti Grupbaşkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta TV 100 ekranlarında yaptığı açıklamada genel başkanlığa aday olabileceğini söyledi.

Genel Başkan Meral Akşener'in 27 Nisan da yapılacak olan kurultayda aday olmayacağını düşündüğünü belirten Usta; "Sayın Genel Başkanımız bu seçimler öncesinde kendisini bağlayan bir açıklama yaparak sorumluluğu üzerine aldığını kamuoyu önünde açıkladı. Bu saatten sonra geri adım atacağını sanmıyorum. Genel Başkan Adayı olmaması gerektiğini de düşünüyorum." dedi.

Partilerinde büyük bir kadro hareketi sağlandığı takdirde tekrar ayağa kalkacağını söyleyen Usta; "Merkeze oturan bir parti olma yolunda kuracağımız güçlü bir kadro hareketi bunu başaracak güçtedir. Bizim önemli kadrolarımız var. Bu birliktelik şahsım üzerinde bir mutabakat sağlar ise ben de aday olabilirim. Siyaset bir ekip işi. Bunu kim Genel Başkan olursa olsun sağlamak zorunda aksi olursa partimiz aşağı çekilir. Güçlü bir kadro hareketi ise partimizi iktidara getirir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.