Ünal Yavuz
Köşe Yazarı
Ünal Yavuz
 

Samsun, hırsızın referansını Kuran-ı Kerim'e el basarak öğrenecek

Güleriz ağlanacak halimize... Bundan bir kaç gün önce Yusuf Ziya Yılmaz ve Mustafa Demir'in katıldığı basın toplantısında ilginç anlar yaşandı... Gazeteci meslektaşlarımızından biri Büyüķşehir belediyesinde yaşanan yolsuzluk olayları ile ilgili Sayın Demir'e " Bu kadar hırsızı nasıl belediyeye aldınız.  Bahattin Ķ. olayının referansı kim?" diye sordu... Salon gerildi tabiki... Başkan Demir "O kişinin referansı Eski Terme belediye Başkanı Şenol Kul" açıklaması yaptı... Özrü aslında kabahatinden büyük bir açıklama... Koca büyükşehre mali işler daire başkanı atanacak referans ise bir ilçe belediye başkanından alınacak... Şaka gibi... Film burada bitmiyor... Günlük bir gazeteye demeç veren eski Başkan Şenol Kul kendisinin bu kişiye asla referans olmadığını tam aksine "güvenilir kişi değil" diye Mustafa Demir'e söylediğini ifade etti... Buyur buradan yak! İşin nasıl çözülmesi gerektiğini de Şenol Kul şöyle açikladı: "Eğer Sayın Başkan benim bu kişiye referans olduğumu iddia ediyorsa Kuranı Kerim-e el basalım."  Yani belediyede yapılan hırsızlığın referansı Kuranı Kerim-e el basılmasıyla çözüm bulacak... Patagonya'da bu işler yaşanır mı bilemem ama büyükşehirde yaşanan her olay bize garip gelmiyor... 4.5 yıldır acayip bir komedi filmi izliyoruz... Mustafa Demir'in hiç bir basın toplantısına prensip olarak katılmıyorum... Orada olsam şunu sorardım mesela;  Yusuf Ziya Yılmaz'ın 20 yıl boyunca yaptığı tüm işlerin tam tezatını yaptınız. Harcanan paralar Samsun halkının parası. Hanginiz doğru hanginiz yanlış yaptınız? Sizin yaptığınız ve sürekli mahkemelerden geri dönen projelerin referansı kimler? Sorulacak o kadar soru var ki ama kime soracaksın... Büyükşehir ne hale gelmiş her şey ortada... Liyakatsiz kadrolarla buraya kadar... Hani hep diyorum ya; "Mustafa Demir'in adaylığı halen bu şehirde tartışılıyor ise vay memleketin haline..." Sağduyulu her AK Partili en üsten tabana kadar yaşananları iyi okumalı ve gerçeklerle yüzleşip Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Samsunluların onay vereceği bir ismi aday  göstermelidir.. Bunlar işin görünen yüzleri bilinmeyen taraflarında neler var neler Allah bilir... Son soru şu? Kuranı Kerim-e hangi Başkan el basacak ve Samsun halkı doğruyu öğrenecek... Bana kalırsa doğruyu kimse öğrenemeyecek... Mustafa Demir'in seçim öncesi vaatleri bende saklı... Neler söylemiş neler... Söyledikleriyle yaptıklarına bakınca hiç kuran-a el basmadan gerçeği görmek hiçte zor olmayacak... Malzeme bu... AK Parti için büyük bir fecaat... Geldi geçti deyip Mustafa Demir dosyasını kapatmaları en akıllı iş olur... Benden söylemesi....
Ekleme Tarihi: 14 Kasım 2023 - Salı

Samsun, hırsızın referansını Kuran-ı Kerim'e el basarak öğrenecek

Güleriz ağlanacak halimize...

Bundan bir kaç gün önce Yusuf Ziya Yılmaz ve Mustafa Demir'in katıldığı basın toplantısında ilginç anlar yaşandı...

Gazeteci meslektaşlarımızından biri Büyüķşehir belediyesinde yaşanan yolsuzluk olayları ile ilgili Sayın Demir'e " Bu kadar hırsızı nasıl belediyeye aldınız. 
Bahattin Ķ. olayının referansı kim?" diye sordu...

Salon gerildi tabiki...

Başkan Demir "O kişinin referansı Eski Terme belediye Başkanı Şenol Kul" açıklaması yaptı...

Özrü aslında kabahatinden büyük bir açıklama...

Koca büyükşehre mali işler daire başkanı atanacak referans ise bir ilçe belediye başkanından alınacak...

Şaka gibi...

Film burada bitmiyor...

Günlük bir gazeteye demeç veren eski Başkan Şenol Kul kendisinin bu kişiye asla referans olmadığını tam aksine "güvenilir kişi değil" diye Mustafa Demir'e söylediğini ifade etti...

Buyur buradan yak!

İşin nasıl çözülmesi gerektiğini de Şenol Kul şöyle açikladı:

"Eğer Sayın Başkan benim bu kişiye referans olduğumu iddia ediyorsa Kuranı Kerim-e el basalım." 

Yani belediyede yapılan hırsızlığın referansı Kuranı Kerim-e el basılmasıyla çözüm bulacak...

Patagonya'da bu işler yaşanır mı bilemem ama büyükşehirde yaşanan her olay bize garip gelmiyor...

4.5 yıldır acayip bir komedi filmi izliyoruz...

Mustafa Demir'in hiç bir basın toplantısına prensip olarak katılmıyorum...

Orada olsam şunu sorardım mesela; 

Yusuf Ziya Yılmaz'ın 20 yıl boyunca yaptığı tüm işlerin tam tezatını yaptınız. Harcanan paralar Samsun halkının parası. Hanginiz doğru hanginiz yanlış yaptınız?

Sizin yaptığınız ve sürekli mahkemelerden geri dönen projelerin referansı kimler?

Sorulacak o kadar soru var ki ama kime soracaksın...

Büyükşehir ne hale gelmiş her şey ortada...

Liyakatsiz kadrolarla buraya kadar...

Hani hep diyorum ya; "Mustafa Demir'in adaylığı halen bu şehirde tartışılıyor ise vay memleketin haline..."

Sağduyulu her AK Partili en üsten tabana kadar yaşananları iyi okumalı ve gerçeklerle yüzleşip Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Samsunluların onay vereceği bir ismi aday  göstermelidir..

Bunlar işin görünen yüzleri bilinmeyen taraflarında neler var neler Allah bilir...

Son soru şu?

Kuranı Kerim-e hangi Başkan el basacak ve Samsun halkı doğruyu öğrenecek...

Bana kalırsa doğruyu kimse öğrenemeyecek...

Mustafa Demir'in seçim öncesi vaatleri bende saklı...

Neler söylemiş neler...

Söyledikleriyle yaptıklarına bakınca hiç kuran-a el basmadan gerçeği görmek hiçte zor olmayacak...

Malzeme bu...

AK Parti için büyük bir fecaat...

Geldi geçti deyip Mustafa Demir dosyasını kapatmaları en akıllı iş olur...

Benden söylemesi....

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.