YILDIZ: BELEDİYE KAPILARINI SONUNA KADAR HALKIMIZA AÇACAĞIZ

Bafra Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 27.03.2024 - 11:00, Güncelleme: 27.03.2024 - 11:00
 

YILDIZ: BELEDİYE KAPILARINI SONUNA KADAR HALKIMIZA AÇACAĞIZ

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız, belediyeye birlikte düşünme ve birlikte yönetme anlayışını hakim kılacağız. Her türlü makamın sahibi sadece halkımızdır. Bu gerçeğe rağmen ne yazık ki Halkımıza tepeden bakan bir kibir var. Bu kibir ve tepeden bakan dönemi sona erdireceğiz. Dedi.
Cilhane, fatih, Büyük cami, Gazipaşa Gazipasa ve Kemalpaşa mahallesini kapsayan mitinglerde vatandaşlara hitap eden İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız yaptığı konuşmada şunları söyledi: Bafra belediyesinde Allah'ın izni ve milletimizin destekleriyle yep yeni bir dönem başlayacaktır. Göreve geldiğimiz ilk gün başkanlık makamı halkımızın ayağına indireceğiz, belediyenin kapılarını sonuna kadar halkımıza açacağız. Sadece kapıları değil gönlümüzüde açacak ve gönüllere dokunacagız. Çünkü belediyenin gerçek sahibi bütün hemşehrilerimizdir. Belediyenin kapısından içeri partizanlık, torpil, haksızlık girmeyecek, halkımız girecektir. Belediyede Ayrıştırma ve kutuplaştırma olmayacak milletimize hizmet olacaktır. İsraf, yapboz, savurganlık yapılmayacak, projelerimiz yapılacaktır. Dedi BOZUK YOLLAR YAPILACAK , TRAFİK RAHATLAYACAK OTOPARK KONUSU ÇÖZÜLECEK  Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız konuşmasında,  bozuk  yollar yapılacak, trafik akışı rahatlayacak, otopark konusunu çözeceğiz. Kültür ve sanat merkezi kuracağız. Yaşlılar bakım ve huzur evi ile yanına hobi bahçeleri, çocuk oyun alanları, evcil hayvanlar yeri yapacak, aileleri ve torunları ile yaşlılarımızı buluşturacağız.  İSRAF VE SAVURGANLIK BİTECEK SOSYAL BELEDİYECİLİK BAŞLAYACAK  İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız konusmasina şöyle devam etti. Çikolata kaymaklı lokum devri bitecek. Temsil ve ağırlama giderleri sonaverecek. İsraf ve savurganlık olmayacak. Halkın parası halkımıza harcanacak. İhtiyaç sahibi ailelerimiz için belediye sosyal kart, üniversite öğrencilerimiz için üniversite kart ile sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayacağız. BELEDİYE İŞÇİLERİMİZ SENDİKALI OLACAK, SEBZE VE MEYVE HALİ DOĞRU YERE YAPILACAK  İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız konuşmasını şöyle tamamladı:  Tarım şehrinde Tarım arazisinde sebze ve meyve hali olmaz.10 yıldır söz veriliyor hâlâ yapılmadı. Biz uygun yerde Baframıza sebze ve meyve toptancı halini kazandıracağız. Bisiklet ve yürüyüş parkı ile aile piknik parkını yapacak ve insanımızın hizmetine sunacağız. Belediye işçilerimiz sendikalı olacak. Okul ve cami bahçelerimizi yenileyecek ve çevre düzenlemelerini yapacagiz. Kapıkaya festival alanını uluslararası standartlarda turizm merkezi haline getireceğiz  Baframızın her türlü turizm alt yapısını yapacağız. Dedi. Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız yapılan coşkulu karsilamalar ve sevgi gosterileri için vatandaşlara teşekkür etti.
Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız, belediyeye birlikte düşünme ve birlikte yönetme anlayışını hakim kılacağız. Her türlü makamın sahibi sadece halkımızdır. Bu gerçeğe rağmen ne yazık ki Halkımıza tepeden bakan bir kibir var. Bu kibir ve tepeden bakan dönemi sona erdireceğiz. Dedi.

Cilhane, fatih, Büyük cami, Gazipaşa Gazipasa ve Kemalpaşa mahallesini kapsayan mitinglerde vatandaşlara hitap eden İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız yaptığı konuşmada şunları söyledi: Bafra belediyesinde Allah'ın izni ve milletimizin destekleriyle yep yeni bir dönem başlayacaktır. Göreve geldiğimiz ilk gün başkanlık makamı halkımızın ayağına indireceğiz, belediyenin kapılarını sonuna kadar halkımıza açacağız. Sadece kapıları değil gönlümüzüde açacak ve gönüllere dokunacagız. Çünkü belediyenin gerçek sahibi bütün hemşehrilerimizdir. Belediyenin kapısından içeri partizanlık, torpil, haksızlık girmeyecek, halkımız girecektir. Belediyede Ayrıştırma ve kutuplaştırma olmayacak milletimize hizmet olacaktır. İsraf, yapboz, savurganlık yapılmayacak, projelerimiz yapılacaktır. Dedi

BOZUK YOLLAR YAPILACAK , TRAFİK RAHATLAYACAK OTOPARK KONUSU ÇÖZÜLECEK 

Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız konuşmasında,  bozuk  yollar yapılacak, trafik akışı rahatlayacak, otopark konusunu çözeceğiz. Kültür ve sanat merkezi kuracağız. Yaşlılar bakım ve huzur evi ile yanına hobi bahçeleri, çocuk oyun alanları, evcil hayvanlar yeri yapacak, aileleri ve torunları ile yaşlılarımızı buluşturacağız. 

İSRAF VE SAVURGANLIK BİTECEK SOSYAL BELEDİYECİLİK BAŞLAYACAK 

İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız konusmasina şöyle devam etti. Çikolata kaymaklı lokum devri bitecek. Temsil ve ağırlama giderleri sonaverecek. İsraf ve savurganlık olmayacak. Halkın parası halkımıza harcanacak. İhtiyaç sahibi ailelerimiz için belediye sosyal kart, üniversite öğrencilerimiz için üniversite kart ile sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayacağız.

BELEDİYE İŞÇİLERİMİZ SENDİKALI OLACAK, SEBZE VE MEYVE HALİ DOĞRU YERE YAPILACAK 

İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız konuşmasını şöyle tamamladı: 
Tarım şehrinde Tarım arazisinde sebze ve meyve hali olmaz.10 yıldır söz veriliyor hâlâ yapılmadı. Biz uygun yerde Baframıza sebze ve meyve toptancı halini kazandıracağız. Bisiklet ve yürüyüş parkı ile aile piknik parkını yapacak ve insanımızın hizmetine sunacağız. Belediye işçilerimiz sendikalı olacak. Okul ve cami bahçelerimizi yenileyecek ve çevre düzenlemelerini yapacagiz. Kapıkaya festival alanını uluslararası standartlarda turizm merkezi haline getireceğiz  Baframızın her türlü turizm alt yapısını yapacağız. Dedi.

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız yapılan coşkulu karsilamalar ve sevgi gosterileri için vatandaşlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.