YILDIZ: KADIN KARDEŞLERİMİZ İÇİN 7 ÖNEMLİ MÜJDEMİZ VAR

Bafra Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 27.03.2024 - 16:14, Güncelleme: 27.03.2024 - 16:20
 

YILDIZ: KADIN KARDEŞLERİMİZ İÇİN 7 ÖNEMLİ MÜJDEMİZ VAR

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız kadınlara yönelik 7 projesini açıkladı.
Başkan adayı Hamdi Yıldız projeleri hakkında şunları söyledi: 1-KADIN BELEDİYE BASKAN YARDIMCIMIZ OLACAK  Belediye yönetimine kadın eli düğmesini istiyoruz. Demokrasi ve  Katılımcı yönetim anlayışımız gereği kadınların siyaset, ekonomi, girişimcilik ve yöneticilik alanlarında etkin olmaları gerektiğine inanıyorum. Belediyeler sadece erkeklere değil, kadınlara, üreticilere, çiftçilere, gençlere, engelli kardeşlerimize, çocuklara, esnaflara, iş insanlarına , memurlara kısacası herkese hizmet ediyor. Belediyemize gelen kadın kardeşlerimizin dert ve sıkıntılarını anlatmak ve çözüm aramak için rahatça ulaşacakları kadın belediye başkan yardımcımız olacaktır.  2-KADINLAR İÇİN ÜCRETSİZ SPOR VE FİTNESS MERKEZİ KURACAĞIZ  Kadın kardeşlerimizin daha sağlıklı olmaları, zamanlarını daha iyi geçirmeleri için onlara özel spor ve fitness merkezi kuracağız. Kadın kardeşlerimiz buradan ücretsiz olarak faydalanacaktır. 3- KADIN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ E TİCARET PORTALI KURACAĞIZ Şehrimizde kadınlarımızın ürettikleri el emeği ürünlerini belediye bünyesinde Trendyol benzeri kuracağımız e ticaret sitesi ile tüm Türkiye'ye ve dünyaya satışını sağlayarak bütçelerine ciddi katkılar yapacağız.Ürunlerimizi Hem Bafra hemde tüm dünya tanıyacaktır. 4-KADINLARA YÖNELİK YABANCI DİL VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARI BAŞLATACAĞIZ  Kadın kardeşlerimizin iş hayatına atılmaları ve girişimcilik potansiyellerini artırmak için yabancı dil meslek edindirme kursları açacağız. Bu şekilde hem dil hemde meslek öğrenme imkanlarına kavuşmalarını sağlayacağız. Bu kurslara katılarak meslek sahibi olan kadın kardeşlerimiz ile iş insanları, yatırımcılar, imalatçılar, atölye ve fabrika sahipleri, sivil toplum kuruluşlarımız arasında işbirliği içinde olacak ve işe girmelerine yardımcı olacağız. 5- KADIN KORUMA EVİ KURACAĞIZ Maalesef kadın kardeşlerimiz şiddet ve tacize uğruyor. Bu konularda çok yönlü çalışmalarımız olacak. Eğitim çalışmaları ve hukuki destek konularında  yanlarında olacağız.Bulundukları şiddet ortamından kurtulmaları ve rahat etmeleri için, kadın koruma evi kurarak en doğal hakları olan mutlu ve huzurlu yaşamalarına destek olacağız. 6- BAFRA BELEDİYESİ SOSYAL KART VE UNİVERSİTE DESTEK KART Sosyal belediyecilik projelerimiz içinde olan ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için sosyal kart, eğitim ve ulaşım desteği içinde üniversite öğrencilerimize vereceğimiz üniversite kart uygulamalarımızda şehit ve gazi anneleri, eşleri, kimsesiz  olan ve yetim kalmış kadın kardeşlerimiz üniversite eğitimi gören kız evlatlarımıza katkı yapacağız. 7- ENGELLİ KADIN KARDESLERİMİZ VE COCUKLARİMİZA AKÜLÜ ARAC VERECEĞİZ Bizim engelli kaardeslerimiz ve çocuklarımız için pek çok projemiz var.Her ay düzenli olarak akülü araç hibe edeceğiz. Bu hibelerimiz engelli kadin kardeslerimiz ve kız çocuklarımızı da kapsayacaktır. Engelsiz bir Bafra ve sevgi şehri olacağız.  İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız sözlerini Bafranin Bafralıların her kesimden insanın başkanı olarak görev yapacağını söyleyerek tamamladı.
Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız kadınlara yönelik 7 projesini açıkladı.

Başkan adayı Hamdi Yıldız projeleri hakkında şunları söyledi:

1-KADIN BELEDİYE BASKAN YARDIMCIMIZ OLACAK 

Belediye yönetimine kadın eli düğmesini istiyoruz. Demokrasi ve  Katılımcı yönetim anlayışımız gereği kadınların siyaset, ekonomi, girişimcilik ve yöneticilik alanlarında etkin olmaları gerektiğine inanıyorum. Belediyeler sadece erkeklere değil, kadınlara, üreticilere, çiftçilere, gençlere, engelli kardeşlerimize, çocuklara, esnaflara, iş insanlarına , memurlara kısacası herkese hizmet ediyor. Belediyemize gelen kadın kardeşlerimizin dert ve sıkıntılarını anlatmak ve çözüm aramak için rahatça ulaşacakları kadın belediye başkan yardımcımız olacaktır. 

2-KADINLAR İÇİN ÜCRETSİZ SPOR VE FİTNESS MERKEZİ KURACAĞIZ 

Kadın kardeşlerimizin daha sağlıklı olmaları, zamanlarını daha iyi geçirmeleri için onlara özel spor ve fitness merkezi kuracağız. Kadın kardeşlerimiz buradan ücretsiz olarak faydalanacaktır.

3- KADIN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ E TİCARET PORTALI KURACAĞIZ

Şehrimizde kadınlarımızın ürettikleri el emeği ürünlerini belediye bünyesinde Trendyol benzeri kuracağımız e ticaret sitesi ile tüm Türkiye'ye ve dünyaya satışını sağlayarak bütçelerine ciddi katkılar yapacağız.Ürunlerimizi Hem Bafra hemde tüm dünya tanıyacaktır.

4-KADINLARA YÖNELİK YABANCI DİL VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARI BAŞLATACAĞIZ 

Kadın kardeşlerimizin iş hayatına atılmaları ve girişimcilik potansiyellerini artırmak için yabancı dil meslek edindirme kursları açacağız. Bu şekilde hem dil hemde meslek öğrenme imkanlarına kavuşmalarını sağlayacağız. Bu kurslara katılarak meslek sahibi olan kadın kardeşlerimiz ile iş insanları, yatırımcılar, imalatçılar, atölye ve fabrika sahipleri, sivil toplum kuruluşlarımız arasında işbirliği içinde olacak ve işe girmelerine yardımcı olacağız.

5- KADIN KORUMA EVİ KURACAĞIZ

Maalesef kadın kardeşlerimiz şiddet ve tacize uğruyor. Bu konularda çok yönlü çalışmalarımız olacak. Eğitim çalışmaları ve hukuki destek konularında  yanlarında olacağız.Bulundukları şiddet ortamından kurtulmaları ve rahat etmeleri için, kadın koruma evi kurarak en doğal hakları olan mutlu ve huzurlu yaşamalarına destek olacağız.

6- BAFRA BELEDİYESİ SOSYAL KART VE UNİVERSİTE DESTEK KART

Sosyal belediyecilik projelerimiz içinde olan ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için sosyal kart, eğitim ve ulaşım desteği içinde üniversite öğrencilerimize vereceğimiz üniversite kart uygulamalarımızda şehit ve gazi anneleri, eşleri, kimsesiz  olan ve yetim kalmış kadın kardeşlerimiz üniversite eğitimi gören kız evlatlarımıza katkı yapacağız.

7- ENGELLİ KADIN KARDESLERİMİZ VE COCUKLARİMİZA AKÜLÜ ARAC VERECEĞİZ

Bizim engelli kaardeslerimiz ve çocuklarımız için pek çok projemiz var.Her ay düzenli olarak akülü araç hibe edeceğiz. Bu hibelerimiz engelli kadin kardeslerimiz ve kız çocuklarımızı da kapsayacaktır. Engelsiz bir Bafra ve sevgi şehri olacağız. 

İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız sözlerini Bafranin Bafralıların her kesimden insanın başkanı olarak görev yapacağını söyleyerek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.