ZEKİ YAVRU GİDECEK Mİ? KALACAK MI?

Spor 09.06.2024 - 15:45, Güncelleme: 09.06.2024 - 15:49
 

ZEKİ YAVRU GİDECEK Mİ? KALACAK MI?

Samsunspor'da Zeki Yavru'nun geleceği büyük merak konusu olurken; yönetimin tecrübeli savunmacıyla yeni sezonda sözleşme imzalayıp imzalamayacağı henüz belli olmadı.
- Samsunspor transfer yasağına rağmen 5 oyuncusuyla yollarını ayırırken; takımın tecrübeli savunmacısı Zeki Yavru'nun geleceği ise büyük merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde kulüpten yapılan yazılı açıklamada, sözleşmeleri sona eren futbolculardan Osman Çelik, Moryke Fofana, Alim Öztürk, kaleci Jakub Szumski ve Muhammed Gümüşkaya ile yola devam edilmeyeceği duyurulmuştu. Bu durum taraftarlarda şok etkisi yaratırken, şimdi herkes kaptan Zeki Yavru hakkında alınacak kararı beklemeye başladı. Tecrübeli futbolcu, hem TFF 1. Lig’de, hem de Trendyol Süper Lig’de Kırmızı-Beyazlı forma altında sergilediği performansla taraftarların sevgilisi olmuş, attığı kritik gollerle takımına adeta hayat vermişti.  
Samsunspor'da Zeki Yavru'nun geleceği büyük merak konusu olurken; yönetimin tecrübeli savunmacıyla yeni sezonda sözleşme imzalayıp imzalamayacağı henüz belli olmadı.

- Samsunspor transfer yasağına rağmen 5 oyuncusuyla yollarını ayırırken; takımın tecrübeli savunmacısı Zeki Yavru'nun geleceği ise büyük merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde kulüpten yapılan yazılı açıklamada, sözleşmeleri sona eren futbolculardan Osman Çelik, Moryke Fofana, Alim Öztürk, kaleci Jakub Szumski ve Muhammed Gümüşkaya ile yola devam edilmeyeceği duyurulmuştu.

Bu durum taraftarlarda şok etkisi yaratırken, şimdi herkes kaptan Zeki Yavru hakkında alınacak kararı beklemeye başladı. Tecrübeli futbolcu, hem TFF 1. Lig’de, hem de Trendyol Süper Lig’de Kırmızı-Beyazlı forma altında sergilediği performansla taraftarların sevgilisi olmuş, attığı kritik gollerle takımına adeta hayat vermişti.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.