MHP Atakum'da kongre heyecanı, Afşin Erbil Atakum İlçe Başkanı oluyor
MHP Atakum'da kongre heyecanı, Afşin Erbil Atakum İlçe Başkanı oluyor
Uzun yıllardır MHP kadrolarında aktif bir şekilde yer alan, doğma büyüme Atakumlu genç iş insanı Afşin Erbil’in, yeni dönemde MHP Atakum İlçe Başkanı olacağı kesinleşti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum İlçe Teşkilatı, yeni dönem başkanını seçmeye hazırlanıyor. 11 Temmuz'da Erbil Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan olağan ilçe kongresinde, başkanlık görevini partinin emektar ve genç isimlerinden Afşin Erbil’in devralacağı öğrenildi.
Uzun yıllardır MHP kadrolarında aktif bir şekilde yer alan, doğma büyüme Atakumlu genç iş insanı Afşin Erbil’in, yeni dönemde MHP Atakum İlçe Başkanı olacağı kesinleşti. İlçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erbil’in, kongreye tek liste ile girerek güçlü bir yönetim kadrosuyla göreve gelmesi bekleniyor.
Teşkilatta heyecan yaratan bu bayrak değişimi için geri sayım sürerken, 11 Temmuz’daki kongreye partililerin ve Atakumdaki MHP'lilerin yoğun katılım sağlaması bekleniyor.