Samsun açıklarında sürüklenen tekne korku yarattı!

Samsun-Haber (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.12.2025 - 11:43, Güncelleme: 29.12.2025 - 11:43
 

Samsun açıklarında sürüklenen tekne korku yarattı!

Tekkeköy açıklarında halatları çözülen ve batma riski taşıyan tekne, Deniz Polisi’nin zamanında müdahalesiyle kıyıya çekildi.
SAMSUN’un Tekkeköy ilçesi açıklarında halatlarının çözülmesi sonucu sürüklenmeye başlayan ve içerisinde kimsenin bulunmadığı tespit edilen tekne, deniz polis tarafından kıyıya çekildi. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 15.50 sıralarında Tekkeköy Tershane Limanı açıklarında gerçekleştirdikleri kontroller sırasında açık denizde sürüklenen bir tekne tespit etti. Yapılan incelemede, 3-4 metre uzunluğundaki ‘Dilara 2007’ isimli teknenin halatlarının çözülmesi nedeniyle kontrolsüz şekilde denize açıldığı belirlendi. Denizde su almaya başladığı ve batma riski taşıdığı belirlenen tekne, ekipler tarafından botlara yedeklenerek güvenli bir şekilde kıyıya çekildi. Tekne, gerekli incelemelerin yapılması ve sahibinin tespit edilerek teslim edilmesi amacıyla Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili işlemler sürüyor. (DHA)
Tekkeköy açıklarında halatları çözülen ve batma riski taşıyan tekne, Deniz Polisi’nin zamanında müdahalesiyle kıyıya çekildi.

SAMSUN’un Tekkeköy ilçesi açıklarında halatlarının çözülmesi sonucu sürüklenmeye başlayan ve içerisinde kimsenin bulunmadığı tespit edilen tekne, deniz polis tarafından kıyıya çekildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 15.50 sıralarında Tekkeköy Tershane Limanı açıklarında gerçekleştirdikleri kontroller sırasında açık denizde sürüklenen bir tekne tespit etti. Yapılan incelemede, 3-4 metre uzunluğundaki ‘Dilara 2007’ isimli teknenin halatlarının çözülmesi nedeniyle kontrolsüz şekilde denize açıldığı belirlendi. Denizde su almaya başladığı ve batma riski taşıdığı belirlenen tekne, ekipler tarafından botlara yedeklenerek güvenli bir şekilde kıyıya çekildi. Tekne, gerekli incelemelerin yapılması ve sahibinin tespit edilerek teslim edilmesi amacıyla Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili işlemler sürüyor. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.