HER YERDE VE HERKESİMDE HAMDİ YILDIZ SEVGİSİ

Bafra Haber 26.03.2024 - 14:20, Güncelleme: 26.03.2024 - 14:20
 

HER YERDE VE HERKESİMDE HAMDİ YILDIZ SEVGİSİ

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız gittiği her yer ve ziyarette vatandaşların yakın ilgi ve desteği ile karşılaşıyor. Gösterilen sevgi ise dikkat çekiyor.
Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız gençlere ve çocuklara yönelik modern projeler açıkladı. Başkan adayı Hamdi Yıldız bugüne kadar pek çok alanda gerçekçi ve önemli projeleri gündeme getirmişti.  Başkan adayı Hamdi Yıldız klasik ve statik belediyecilik anlayışı yerine modern, yenilikçi, demokrat, katılımcı ve dinamik bir belediyecilik ile hareket ederek farklı bir başkanlık yapacağını göstermişti. Projelerini kent ve çiftçi konseyi, gençlik meclisi, 7/24 ulaşılabilir belediyecilik, kadın başkan yardımcısı, başkanlık makamını halkın ayağına indireceğiz yönetim anlayışı ile birlikte düşünme ve birlikte yönetmeyi ortaya koydu. Ayrıca sosyal belediyecilik, turizm, istihdamı teşvik etmek, ulaşım, çevre ve yeşil alan, tarım, çiftçiler, üretici ve köyler, fiziki yapılar, gençler, kadınlar, engelliler, trafik, imar, kültür sanat, spor gibi başlıklar altında açıklamıştı. ihtiyaç olan  dikkat çekici ve Başkan adayı Hamdi  Yıldız'ın belediye bütçesi ile uyumlu gerçekçi  projeleri beğeni ve takdir görmüştü.   BİLİM PARK, OYUN DÜNYASI, KAPALI VE ENGELLİ ÇOCUK PARKLARI KURULACAK   İyi Parti Bafra  Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız gençler, çocuklar engelliler ve kadınlara yönelik farklı projeleriyle de dikkat çekti. Başkan adayı Hamdi Yıldız,  daha önce yeni bir bin yıla girmiştik. Şimdi bu yeni bin yılın ilk yüzyılını 24 yılı da geçti. Ama Bafrada gençlerimiz ve çocuklarımız aynı oyun parklarını kullanıyor. Engelli çocuk oyun parklarımız ise hiç yok gibi. Çocuklarımız için kapalı oyun parkları, oyun dünyası ve bilim parkları yapacağız. Engelli evlatlarımız için engelsiz çocuk oyun parkları kuracağız. Parklarımız 7/24 güvenli parklar olacaktır.   KADINLAR EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ" E TİCARET" UYGULAMASI BAŞLATACAĞIZ   Şehrimizde kadınlarımızın ürettikleri el emeği ürünlerini belediye bünyesinde Trendyol benzeri kuracağımız e ticaret sitesi ile tüm Türkiye'ye ve dünyaya satışını sağlayarak bütçelerine ciddi katkılar yapacagız.Hem Bafra hemde ürünlerimizi tüm dünya tanıyacaktır.
Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız gittiği her yer ve ziyarette vatandaşların yakın ilgi ve desteği ile karşılaşıyor. Gösterilen sevgi ise dikkat çekiyor.
Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız gençlere ve çocuklara yönelik modern projeler açıkladı. Başkan adayı Hamdi Yıldız bugüne kadar pek çok alanda gerçekçi ve önemli projeleri gündeme getirmişti.  Başkan adayı Hamdi Yıldız klasik ve statik belediyecilik anlayışı yerine modern, yenilikçi, demokrat, katılımcı ve dinamik bir belediyecilik ile hareket ederek farklı bir başkanlık yapacağını göstermişti. Projelerini kent ve çiftçi konseyi, gençlik meclisi, 7/24 ulaşılabilir belediyecilik, kadın başkan yardımcısı, başkanlık makamını halkın ayağına indireceğiz yönetim anlayışı ile birlikte düşünme ve birlikte yönetmeyi ortaya koydu. Ayrıca sosyal belediyecilik, turizm, istihdamı teşvik etmek, ulaşım, çevre ve yeşil alan, tarım, çiftçiler, üretici ve köyler, fiziki yapılar, gençler, kadınlar, engelliler, trafik, imar, kültür sanat, spor gibi başlıklar altında açıklamıştı. ihtiyaç olan  dikkat çekici ve Başkan adayı Hamdi  Yıldız'ın belediye bütçesi ile uyumlu gerçekçi  projeleri beğeni ve takdir görmüştü.
 
BİLİM PARK, OYUN DÜNYASI, KAPALI VE ENGELLİ ÇOCUK PARKLARI KURULACAK
 
İyi Parti Bafra  Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız gençler, çocuklar engelliler ve kadınlara yönelik farklı projeleriyle de dikkat çekti. Başkan adayı Hamdi Yıldız,  daha önce yeni bir bin yıla girmiştik. Şimdi bu yeni bin yılın ilk yüzyılını 24 yılı da geçti. Ama Bafrada gençlerimiz ve çocuklarımız aynı oyun parklarını kullanıyor. Engelli çocuk oyun parklarımız ise hiç yok gibi. Çocuklarımız için kapalı oyun parkları, oyun dünyası ve bilim parkları yapacağız. Engelli evlatlarımız için engelsiz çocuk oyun parkları kuracağız. Parklarımız 7/24 güvenli parklar olacaktır.
 
KADINLAR EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ" E TİCARET" UYGULAMASI BAŞLATACAĞIZ
 
Şehrimizde kadınlarımızın ürettikleri el emeği ürünlerini belediye bünyesinde Trendyol benzeri kuracağımız e ticaret sitesi ile tüm Türkiye'ye ve dünyaya satışını sağlayarak bütçelerine ciddi katkılar yapacagız.Hem Bafra hemde ürünlerimizi tüm dünya tanıyacaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.