Kimliklerde yeni dönem

Gündem 25.11.2021 - 20:44, Güncelleme: 25.11.2021 - 20:44
 

Kimliklerde yeni dönem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kimliklerde e-İmza'ya geçileceğinin haberini verdi.
İçişleri Bakanlığın 2022 yılı bütçesine ilişkin yapılan sunumda yeni kimliklere de yer ayrıldı. Buna göre kimliklerde artık e-İmza olacak. Bakan Soylu,  konuyla ilgilli açıklamasında "Önemli bir yeniliğin de haberini vermek isterim. Kimlik kartına e-İmza'nın yüklemesine bir ay içinde başlıyoruz. e-İmza ile de vatandaşlarımıza yepyeni bir kolaylık sunacağız" ifadelerini kullandı. E-İMZA NEDİR? Elektronik imza (e-imza), elektronik ortamda oluşturulan bir imza çeşididir. Fiziksel imza gibi e-İmza'da kişisel karakterlerden oluşmaktadır. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kimliklerde e-İmza'ya geçileceğinin haberini verdi.

İçişleri Bakanlığın 2022 yılı bütçesine ilişkin yapılan sunumda yeni kimliklere de yer ayrıldı. Buna göre kimliklerde artık e-İmza olacak.

Bakan Soylu,  konuyla ilgilli açıklamasında "Önemli bir yeniliğin de haberini vermek isterim. Kimlik kartına e-İmza'nın yüklemesine bir ay içinde başlıyoruz. e-İmza ile de vatandaşlarımıza yepyeni bir kolaylık sunacağız" ifadelerini kullandı.

E-İMZA NEDİR?

Elektronik imza (e-imza), elektronik ortamda oluşturulan bir imza çeşididir. Fiziksel imza gibi e-İmza'da kişisel karakterlerden oluşmaktadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.