Samsunspor'da eksikler can sıkıyor

Spor 18.11.2021 - 16:27, Güncelleme: 18.11.2021 - 16:27
 

Samsunspor'da eksikler can sıkıyor

Kırmızı beyazlı ekihte, İstanbul'da oynanacak Eyüpspor karşılaşmasında kart cezalıları Hasan Kılıç ve Yasin Özteki'nin yarı sıra sakatlıkları devam eden Boli, Burak Yılmaz ve Alen Melunovic forma giyemeyecekler.
Spor Toto Birinci Ligi'nde Pazartesi akşamı deplasmanda Eyüpspor'a konuk olacak Samsunspor'da bu önemli karşılaşma öncesi çok önemli eksikler göze çarpıyor. Milli maç arasını Antalya'da kamp yaparak geçiren kırmızı beyazlı ekihte, İstanbul'da oynanacak Eyüpspor karşılaşmasında kart cezalıları Hasan Kılıç ve Yasin Özteki'nin yarı sıra sakatlıkları devam eden Boli, Burak Yılmaz ve Alen Melunovic forma giyemeyecekler.   ZORLU DEPLASMAN Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa, özellikle Yasin ve Hasan'ın yokluğunda bu bölgelerde hangi oyuncusuna şans vereceği konusunda hala net bir karar vermiş değil. Antalya'da devam eden Eyüpspor maçının hazırlıklarında bugün yapılacak taktik çift kalede tecrübeli teknik adam, net kararını verecek. Öte yandan kırmızı beyazlı ekipte, Eyüpspor maçı öncesinde takım içinde moral motivasyonun üst düzeyde olduğu da gelen bilgiler arasında. MAÇIN HAKEMİ AÇIKLANDI Pazartesi günü saat 19.00’da Eyüp Stadı’nda oynanacak Eyüpspor - Yılport Samsunspor'un maçını hakem Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Emir Eray Eyisoy ve Baran Eraslan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Adem Cinek görev alacak.  
Kırmızı beyazlı ekihte, İstanbul'da oynanacak Eyüpspor karşılaşmasında kart cezalıları Hasan Kılıç ve Yasin Özteki'nin yarı sıra sakatlıkları devam eden Boli, Burak Yılmaz ve Alen Melunovic forma giyemeyecekler.

Spor Toto Birinci Ligi'nde Pazartesi akşamı deplasmanda Eyüpspor'a konuk olacak Samsunspor'da bu önemli karşılaşma öncesi çok önemli eksikler göze çarpıyor. Milli maç arasını Antalya'da kamp yaparak geçiren kırmızı beyazlı ekihte, İstanbul'da oynanacak Eyüpspor karşılaşmasında kart cezalıları Hasan Kılıç ve Yasin Özteki'nin yarı sıra sakatlıkları devam eden Boli, Burak Yılmaz ve Alen Melunovic forma giyemeyecekler.  

ZORLU DEPLASMAN

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa, özellikle Yasin ve Hasan'ın yokluğunda bu bölgelerde hangi oyuncusuna şans vereceği konusunda hala net bir karar vermiş değil. Antalya'da devam eden Eyüpspor maçının hazırlıklarında bugün yapılacak taktik çift kalede tecrübeli teknik adam, net kararını verecek. Öte yandan kırmızı beyazlı ekipte, Eyüpspor maçı öncesinde takım içinde moral motivasyonun üst düzeyde olduğu da gelen bilgiler arasında.

MAÇIN HAKEMİ AÇIKLANDI

Pazartesi günü saat 19.00’da Eyüp Stadı’nda oynanacak Eyüpspor - Yılport Samsunspor'un maçını hakem Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Emir Eray Eyisoy ve Baran Eraslan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Adem Cinek görev alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.