Ünsal Tonyaloğlu
Köşe Yazarı
Ünsal Tonyaloğlu
 

ÇIPLAK VATANDAŞ

Şener Şen'in unutulmaz "çıplak vatandaş" filmini hepimiz hatırlarız. Bilmeyenler de son elektrik ve doğalgaz faturalarından sonra bir zahmet Google amcaya yazıp öğrensinler derim. Herkes kendi sosyal medyasından gelen faturaları zaten paylaştı.  Ben buradan fatura paylaşıp  vatandaşlarımızın moralini yeniden bozacak değilim. Çarpılan çarpıldı zaten ancak ilimizde AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Ahmet Çalık'ın sahibi olduğu Yedaşçılara bir kaç sözüm olacak. Hadi kardeşim elektrik faturalarında milleti çarptınız anladıkta en son yağan karda elektrik kesintileri nedeniyle Samsun halkını mağdur etmekte ne demek? Halen bu sürecin devam ettiğini de biliyoruz. Samsun'dan bu kadar paraları kazanırken "Yarabbi Şükür" hizmete gelince "Kaza, kader" muhabbeti öyle mi? Şakamısınız siz? "Nasıl olsa biz AK Parti'ye yakın bir aile şirketiyiz" deyip Samsun halkının aklıyla alay mı ediyor sunuz? Hizmet yapacaksınız adam gibi yapın. Hem parayı alacak hem de bu şehrin insanlarına hizmet  etmeyecekseniz çekin gidin Samsun'dan. Burası sizin bildiğiniz şehirlerden değil onu bilesiniz. Adı üzerinde kurtuluş şehri Samsun... Milli mücadelenin başladığı Samsun'u hafızanıza yazın ve burayı aklınızdan hiç çıkartmayın. Hadi çarpıldık bari hizmeti doğru verin. Binlerce esnaf elektrik kesintileri yüzünden halen mağdur ve iş yapamaz durumda. Bunun günahını vebalini kim ödeyecek? Esnafın elektrik kesintileri yüzünden büyük bir mağduriyet yaşadığını görmek için müneccim olmaya gerekte yok.  Bunlar oluyorsa siz sürekli cebinize çalışıp AK Parti'ye sırtınızı dayayıp "Bize bir şey olmaz" mantığıyla mı hareket ediyor sunuz? Esnafın zararını karşılayın da adamlığınızı görelim. Öyle medyaya haber servis edip "Şunu yapıyoruz, bunu ediyoruz" söylemiyle bu milletin kalbine giremezsiniz. Ya işinizi adam gibi yapın ya da Samsun halkının sabrını zorlamayın. Yazık bu insanlara hem de ne yazık.
Ekleme Tarihi: 09 Şubat 2022 - Çarşamba

ÇIPLAK VATANDAŞ

Şener Şen'in unutulmaz "çıplak vatandaş" filmini hepimiz hatırlarız. Bilmeyenler de son elektrik ve doğalgaz faturalarından sonra bir zahmet Google amcaya yazıp öğrensinler derim.

Herkes kendi sosyal medyasından gelen faturaları zaten paylaştı. 
Ben buradan fatura paylaşıp  vatandaşlarımızın moralini yeniden bozacak değilim.

Çarpılan çarpıldı zaten ancak ilimizde AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Ahmet Çalık'ın sahibi olduğu Yedaşçılara bir kaç sözüm olacak.

Hadi kardeşim elektrik faturalarında milleti çarptınız anladıkta en son yağan karda elektrik kesintileri nedeniyle Samsun halkını mağdur etmekte ne demek?

Halen bu sürecin devam ettiğini de biliyoruz. Samsun'dan bu kadar paraları kazanırken "Yarabbi Şükür" hizmete gelince "Kaza, kader" muhabbeti öyle mi?

Şakamısınız siz? "Nasıl olsa biz AK Parti'ye yakın bir aile şirketiyiz" deyip Samsun halkının aklıyla alay mı ediyor sunuz? Hizmet yapacaksınız adam gibi yapın.

Hem parayı alacak hem de bu şehrin insanlarına hizmet  etmeyecekseniz çekin gidin Samsun'dan. Burası sizin bildiğiniz şehirlerden değil onu bilesiniz. Adı üzerinde kurtuluş şehri Samsun...

Milli mücadelenin başladığı Samsun'u hafızanıza yazın ve burayı aklınızdan hiç çıkartmayın. Hadi çarpıldık bari hizmeti doğru verin.

Binlerce esnaf elektrik kesintileri yüzünden halen mağdur ve iş yapamaz durumda. Bunun günahını vebalini kim ödeyecek?

Esnafın elektrik kesintileri yüzünden büyük bir mağduriyet yaşadığını görmek için müneccim olmaya gerekte yok. 

Bunlar oluyorsa siz sürekli cebinize çalışıp AK Parti'ye sırtınızı dayayıp "Bize bir şey olmaz" mantığıyla mı hareket ediyor sunuz?

Esnafın zararını karşılayın da adamlığınızı görelim. Öyle medyaya haber servis edip "Şunu yapıyoruz, bunu ediyoruz" söylemiyle bu milletin kalbine giremezsiniz.

Ya işinizi adam gibi yapın ya da Samsun halkının sabrını zorlamayın. Yazık bu insanlara hem de ne yazık.

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.