Adnan Hazır
Köşe Yazarı
Adnan Hazır
 

Kazakistan ve Türk Birliği

Kazakistan'da yaşanan son olaylar çok düşündürücüdür. Bu olaylar sonucunda Rusya, Ermenistan, Belerus askeri birlikleri Kazakistanın da isteği üzerine ülkeye girmiştir. Bu son derece endişe vericidir. Türk ve islam dünyası petrol, doğalgaz, bor, uranyum, altın, Toryum gibi çok önemli ve stratejik yer altı enerji ve değerli madenlere sahiptir. Bazı ilkelerimiz Tarım, turizm, hayvancılık alanlarında potansiyellere sahiptir. Ne yazık Türk ve islam dünyasında pek çok ülke krallıklar, emirlikler ve demokrasi dışı rejimler ile idare edilmekte, bilim ve teknoloji alanında çok geri durumdadırlar. İdareler halkın iradesi yoktur. Rejimler Amerika, Rusya, İngiltere, Fransa, Almanya, İsrail gibi emperyalist ülkeler tarafından ele geçirilmiştir. Pek çok ülke işgal edilmiş, birbirleri ile savaştırılmış, iç savaşlar, göçler, mezhepsel çatışmalar yaşanmış ve yaşanmaya devam edilmekte, yer altı kaynakları ve paraları emperyalist ülkelerin elinde ve konrolündedir. İslam dünyası genel olarak bu durumdadır. Kazakistan 2.750.000 km2 yüzölçümü ile dünyanın 9 . büyük ülkesidir. 19 milyon nüfusa sahip bir Türk devletidir. Demokrasi dışı bir yönetime sahiptir. Burada yaşanan son olaylar Türk birliği yani TURANIN kurulması gerektiğini gösteriyor. 7 bağımsız Ve ondan fazla özerk devleti bir araya gelerek 300 milyonluk devasa bir güç oluşturacaktır. Ekonomi, turizm, siyasi, tarım, sanayi, eğitim,, bilim, teknoloji, demokrasi, enerji, askeri gibi alanlarda büyük bir gelişim ve kalkınma sağlanacaktır. Her zaman adaletli bir medeniyet kurmuş Türk milleti yine mazlumlara sahip çıkacak ve islam dünyasını da emperyalistlerin elinden kurtaracaktır.
Ekleme Tarihi: 11 Ocak 2022 - Salı

Kazakistan ve Türk Birliği

Kazakistan'da yaşanan son olaylar çok düşündürücüdür. Bu olaylar sonucunda Rusya, Ermenistan, Belerus askeri birlikleri Kazakistanın da isteği üzerine ülkeye girmiştir. Bu son derece endişe vericidir.

Türk ve islam dünyası petrol, doğalgaz, bor, uranyum, altın, Toryum gibi çok önemli ve stratejik yer altı enerji ve değerli madenlere sahiptir. Bazı ilkelerimiz Tarım, turizm, hayvancılık alanlarında potansiyellere sahiptir.

Ne yazık Türk ve islam dünyasında pek çok ülke krallıklar, emirlikler ve demokrasi dışı rejimler ile idare edilmekte, bilim ve teknoloji alanında çok geri durumdadırlar. İdareler halkın iradesi yoktur. Rejimler Amerika, Rusya, İngiltere, Fransa, Almanya, İsrail gibi emperyalist ülkeler tarafından ele geçirilmiştir. Pek çok ülke işgal edilmiş, birbirleri ile savaştırılmış, iç savaşlar, göçler, mezhepsel çatışmalar yaşanmış ve yaşanmaya devam edilmekte, yer altı kaynakları ve paraları emperyalist ülkelerin elinde ve konrolündedir.

İslam dünyası genel olarak bu durumdadır. Kazakistan 2.750.000 km2 yüzölçümü ile dünyanın 9 . büyük ülkesidir. 19 milyon nüfusa sahip bir Türk devletidir. Demokrasi dışı bir yönetime sahiptir. Burada yaşanan son olaylar Türk birliği yani TURANIN kurulması gerektiğini gösteriyor. 7 bağımsız Ve ondan fazla özerk devleti bir araya gelerek 300 milyonluk devasa bir güç oluşturacaktır. Ekonomi, turizm, siyasi, tarım, sanayi, eğitim,, bilim, teknoloji, demokrasi, enerji, askeri gibi alanlarda büyük bir gelişim ve kalkınma sağlanacaktır.

Her zaman adaletli bir medeniyet kurmuş Türk milleti yine mazlumlara sahip çıkacak ve islam dünyasını da emperyalistlerin elinden kurtaracaktır.

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.